• Menu

  • Shop

  • Languages

  • Accessibility
Visiting Info
Opening Hours:

Sunday to Thursday: ‬09:00-17:00

Fridays and Holiday eves: ‬09:00-14:00

Yad Vashem is closed on Saturdays and all Jewish Holidays.

Entrance to the Holocaust History Museum is not permitted for children under the age of 10. Babies in strollers or carriers will not be permitted to enter.

Drive to Yad Vashem:
For more Visiting Information click here

Absolvent În Lumina Refectoarelor

În fiecare an International School for Holocaust Studies organizează sute de activităție ducaționale, în numeroase limbi, pentru peste 300000 de elevi și profesori din Israel și din lume. În acest articol este prezentat unul dintre absolvenții școlii și ce a realizat de la absolvire:

Horaţiu Suciu
România

James Joseph McIntosh

Horațiu Suciu este profesor la Colegiul Național ”Iulia Hasdeu” Lugoj, un liceu din vestul României, din apropierea graniței cu Ungaria. După participarea la seminarul organizat la Yad Vashem, pentru profesorii din România, în 2008, Suciu și-a dedicate energia în predarea Holocaustului elevilor săi. Munca lui l-a inspirit și pe tatăl său, profesor de istorie de asemenea, să participle la seminarul de la Yad Yashem.

Deși, în școala în care lucrează, Suciu are timp și resurse limitate pentru predarea istoriei, el a făcut din studierea Holocaustului o prioritate. Un proiect extreme de creativ fost realizat cu elevi cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani: elevii au făcut cercetări legate de Eva Deutsch, o supraviețuitoare a Holocaustului din Romania, și i-au spus povestea de dinainte, din timpul și de după Holocaust, într-o nuvelă grafică.