Lehtimajanjuhlat Jad Vashemissa

Shalom Ystävät,

 

Terveiset Jerusalemista.

 

Olemme juuri viettäneet Lehtimajanjuhlaa, jonka viettäminen pakanoiden keskuudessa on Sakarjan kirjasta tulevat perinne ja määräys. Juhlien aikana tuhannet kristityt eri puolilta maailmaa tulivat ylös Jerusalemiin ja tietysti myös Jad Vashemiin. Oli jotakin aivan erityistä taas kerran nähdä aasialaisten, afrikkalaisten ja länsimaisten kristittyjen viettävän tätä suurta pyhää yhdessä.

 

Sen lisäksi että meillä oli paljon suuria ryhmiä ja vieraita saimme järjestää erityisen VIP -ohjelman joillekin ICEJ:n maajohtajista täällä Jad Vashemissa. Tutustuimme yhdessä kansainväliseen kouluumme, vierailimme arkistossa ja kuulimme siitä, kuinka Jad Vashem yhä kerää holokaustin aiheeseen liittyvää materiaalia.  

 

Tämän lisäksi meillä Jad Vashemin Kristityillä Ystävillä oli oma osastomme Areenalla juhlienviettopaikalla samoin kuin oma seminaarimme osana juhlien ohjelmaa.

 

Toivotamme sinutkin tervetulleeksi vierailemaan. Jos haluat tukea työtämme tai kuulla siitä enemmmän ota meihin yhteyttä:  Christian.friends@yadvashem.org.il

 

Siunausta toivottaen,

 

Susanna 

 

 

www.yadvashem.org