Nuoret kristilliset johtajat kokoontuivat Jad Vashemissa

Kesäkuussa 2017 jo toinen nuorille kristillisille johtajille tarkoitettu seminaari kokoontui Jad Vashemin kansainvälisessä koulussa Jerusalemissa. Seminaarin mahdollisti taloudellisesti Washingtoniin Yhdysvaltoihin rakenteilla olevan Raamattu-museon ja sen presidentin Cary Summersin tuki. Seminaari oli upea ja onnistunut oppimiskokemus kaikille.

 

Nuoret johtajat tulivat yhdestätoista eri maasta. Käytännöllisesti katsoen koko maapallo oli katettu, sillä eri maista etelä- Korea, Intia, Iso-Britannia, Italia, Kanada, Norja, Romania, Saksa, Suomi, Unkari ja Yhdysvallat olivat edustettuina.

 

Järjestäessämme seminaarin halusimme antaa nuorille tasokkaan akateemisen opetuksen, mutta myös tunneperäisen kokemuksen. Halusimme heidän saavan yhteyden Jad Vashemiin ja Israelin valtioon. Nuoret ovat tulevaisuuden arvojohtajia. Monet heistä tulivat yhteisöistä, jotka olivat ennen hyvin Israel-mielisiä, mutta ovat nyt muuttumassa. Nyt on siis korkea aika opiskella ja ymmärtää asioiden taustoja. Holokausti pysyy kanssamme.

 

Osallistujat olivat vaikuttuneita kokemuksen syvyydestä. Opettajat olivat taitavia, monet alansa huippuja. Myös Israelin nyt kokemat haasteet nousivat esille. Monille osallistujille tämä oli heidän ensimmäinen matkansa Israeliin, joten se tulee pysymään mielissä pitkään.

 

Jos haluat tukea tätä tai jotakin muuta opetushankettamme ota meihin yhteyttä sähköpostilla: Christian.friends@yadvashem.org.il

 

 

www.yadvashem.org